USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Президентом стати тепер утричі дешевше

12 Жовтня 2009 09:36


Спонсори навряд чи можуть надати кандидатам у президенти більше, ніж 120 мільйонів доларів, – впевнені політтехнологи. Криза все здешевила. Про це інформують «Волинські Новини».
Криза втричі здешевила президентське крісло в Україні: порівняно з виборами 2004-го. За прогнозами політтехнологів, попри те, що цьогоріч зняли обмеження на розмір передвиборного фонду кандидатів, навряд чи хтось із них зможе зібрати зі своїх спонсорів суму, яка б перевищувала 120 мільйонів доларів.
Приблизно 40 відсотків фонду – становитимуть витрати на телевізійну рекламу, близько 30-ти – піде на зарплати штабістів та представників у виборчкомах, близько 15-ти – на зустрічі з громадянами.
Найбільш рейтингові кандидати ще до початку передвиборної кампанії вже витратили лише на зовнішню рекламу від півтора до двох із половиною мільйонів доларів. А до її завершення викладуть на білборди уп’ятеро більше.
Іще одна – теж недешева – стаття передвиборних видатків – реклама із зіркових уст, – пише ТСН. Лері Вінн свого часу був автором гасла кандидата у президенти Леоніда Кучми – «голосуй по уму, голосуй за Кучму».
Кричалки та гімни під час передвиборних кампаній навіть давали непоганий старт деяким виконавцям. Нині усе – вишуканіше та гламурніше. Юлія Тимошенко співає із найбільших майданчиків України пліч-о-пліч чи не з повним складом вітчизняного шоу-бізу новий гімн «Червоне серце».
Після симпатиків Юлії Тимошенко, якi присвятили прем\'єру пiсню i вирушили у співочий тур «З Україною в серці», - гімн на честь її найближчого конкурента на виборах – склали його фани. Фіналісти першої української «Фабрики зірок» Євген Толочний та Віталій Галай – презентували пісню «Лідер», спеціально написану для Віктора Януковича.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus