USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Президентські вибори в Росії перенесли на день окупації Криму

19 Травня 2017 23:48
Російська Держдума ухвалила в другому, основному, читанні пакет змін до законодавства, які, зокрема, передбачають перенесення виборів президента на день анексії Криму - 18 березня, повідомляє ZIK з посиланням на російську службу ВВС.

У поправках, які внесли до Держдуми на початку березня сенатори Андрій Клішас і Анатолій Широков, пропонують перенести президентські вибори на тиждень: з 11 березня на 18 березня. Вибори глави держави співпадають із річницею анексії Криму.

Крім того, сенатори запропонували скасувати використання на виборах відкріпних посвідчень, розширити можливості спостерігачів і журналістів, дозволити відеоспостереження за виборами, – пише видання.

Перенесення виборів підтримала голова ЦВК Елла Памфілова і спікер Держдуми В’ячеслав Володін. На запитання кореспондента BBC, чи брали до уваги при розробці законопроекту, що президентські вибори співпадуть із відзначенням річниці анексії Криму, сенатор Клішас відповів негативно.

«Ми думали про те, що дата (11 березня) припадає на робочий день через перенесення свят. А перенести вибори на більш ранній термін – це буде занадто рано», – пояснив Клішас.

Експерти і депутати опозиційних фракцій зазначали, що перенесення виборів пов’язане з бажанням підвищити явку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
! Показати IP 20 Травня 2017 08:59
Любить недофюрер все з помпезністю облаштовувати. Мав бути "сабіратель земель" "амператор", з нього вже деякі недолугі ікони малювати починали ... А тепер це недорозвинуте для всіх терорист №1, лицемір і вбивця.
українець Показати IP 20 Травня 2017 09:55
Це не вина Путіна це уся Орда (Росія) така та увесь зброд що населяє цю територію
! до українець Показати IP 20 Травня 2017 13:22
100% ПОПАДАННЯ!!! Саме тому,.що є населення яке підтримує карліка у всіх його кривавих злочинах, саме тому і існує країна - вбивця на чолі з пуйлом! І народ рассєйський так само винний і так само несе відповідальність за все те зло, яке несе кривавий режим шизанутого карліка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus