USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про особливості перемир’я, - «кіборг» на Донбасі

14 Листопада 2014 14:56
Від перемир'я більше шкоди, ніж користі. Поки ми нічого не робимо, ворог часу не втрачає. Про це в інтерв'ю ТСН розповів "кіборг" з Донецького аеропорту Іван Начовний з позивним "Гном".

"Перемир'я полягає в тому, що ми не ведемо активних бойових дій. Тобто ми не маємо права, якщо бачимо рух противника, на непідконтрольної нам території, але ми бачимо переміщення, відкривати вогонь. Тобто ми повинні отримати, щоб дати здачі", - каже солдат.

З його слів, ми тільки й чуємо, що там-то і там-то заїхала колона. У них є час для того, щоб навчати людей стріляти, коригувати, підвозити техніку та боєприпаси. Плюс "тренуються" вони одразу ж, для них ніякого перемир'я немає. Грубо кажучи, ми даємо їм можливість стати сильнішими. При цьому ми сильнішими не стаємо. А як ми можемо стати сильнішими? У мене нічого не змінилося за цей час. Єдине, танки. Тому що ті поламалися, ті підбили, і приїхали нові. Їхня кількість не зросла, їхня якість - не покращилась", - розповідає Іван.

Він додає, що лінія оборони як не була визначена, так і залишається невизначеною. Кількість техніки нової та боєздатної не збільшилася. Кількість людей і боєздатних підрозділів не збільшилася.

"Майже нічого не змінилося. Як ми можемо стати сильнішими, якщо для цього нічого не робиться", - зазначає "Гном".
При цьому він додає, що Росія продовжує стягувати свою техніку і війська.

"А у нас немає ні техніки, ні військ. Мало мати високоточну зброю, повинні бути "високоточні" люди, які будуть цим користуватися. А у нас цим ніхто не хоче займатися", - констатує Іван.

Як повідомлялося раніше, глава Міноборони назвав інформацію про наступ бойовиків "передчасною". Міністр зазначив, що від терористів та Збройних сил РФ можна очікувати будь-чого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віктор Показати IP 14 Листопада 2014 16:49
яке меремир"я...смерть путінським фашистам...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus