USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Про що Філарет говорив з головою Волинської ОДА

2 Червня 2015 09:58
Заходи із вшанування князя Володимира та проблема єдності українців: про теми розмов зі патріархом Київським та всієї Руси-України під час його візиту на Волинь розповів голова облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 2 червня.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик визнав, що Україна має патріарха, який відстоює національні інтереси держав та є патріотом.

З його слів, під час спілкування постійно йшлося про об’єднання українців, патріарх звертав увагу на те, що окрім зовнішньої небезпеки, що нависла над країною, є внутрішні проблеми, на які варто звертати увагу.

Також голова облдержадміністрації обговорив з патріархом низку питань, присвячених відзначенню тисячоліття князя Володимира. Наразі комплексну програму заходів на Волині напрацьовують спільно зі священиками. Володимир Гунчик просив голів райдержадміністрацій, міських голів Володимира-Волинського та Нововолинська попрацювати спільно з управлінням внутрішньої політики і провести цей значний захід, що має не лише культурне значення, а є одним із аспектом інформаційної політики.

Окрім цього, під час зустрічей із Філаретом, йшлося про економічні питання, реформу місцевого самоврядування та добровільне об’єднання територіальних громад.

Зі слів голови ОДА, патріарх наголошував, що Україна єдина та немає різниці між сходом та заходом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Філ олух Показати IP 2 Червня 2015 10:29
Перше речення явно не грає. Переробіть. Наприклад, так: Заходи зі вшанування князя Володимира та проблема єдності українців стали темами розмов патріарха Київського та всієї Руси-України, під час його візиту на Волинь, із головаою місцевої облдержадміністрації.
Пилип з конопель Показати IP 2 Червня 2015 12:24
"Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик визнав, що Україна має патріарха" - а я все думав, що визнавати українського громадянина патріархом мають інші патріархи, а не державні діячі та політики... А щодо продовження цього речення, повністю згідний: "який відстоює національні інтереси держав" - саме держав, а не держави (України). Тому що цей герой подібний до діда Ничипора з "Весілля в Малинівці". Він служив і служить усім, хто має титули. Тільки не Богу. А жаль.
Пилипу з конопель Показати IP 2 Червня 2015 14:10
Ти навіть не Пилип, а Прошка-дурак, запроданець путінсько-кирилівський, якщо берешся засуджувати священнослужителя такого сану. Це право лише Господа. А ти не інакше молишся за Кіріла, який благословляє тих, хто вбиває наших дітей і вкрав Крим.
Анонім Показати IP 2 Червня 2015 14:20
Расскольник Михаил Антонович Денисенко.
Анонім до Анонім Показати IP 2 Червня 2015 17:06
Це не сан, а надумане бажання бути тим, ким він не є, і ніколи в православії визнаний не буде!!!поки анафему не знімуть.
Що й казати Показати IP 2 Червня 2015 17:10
Наш одурманений народ чорту безрогому (філу) готовий поклонятися аби той був націоналістом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus