USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Про волинян на Майдані зняли фільм

7 Серпня 2014 16:27
Фільм "Волинська січ" з’явився у мережі. У ньому розповідають про 35 сотню Самооборони. Сотня складалась і з волинян. Серед них є жителі Ківерцівського району, - повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Сотня "Волинська січ" почала формуватися під час протистоянь на Майдані 19-20 лютого. У подальшому, вона об'єднала активістів із Волинської, Рівненської та Тернопільської областей, території, які колись охоплювала Волинь.

Під час протистоянь із спецзагонами, саме 35 сотня "Волинська Січ" понесла чи не найбільші втрати серед самооборонівців Майдану.

Побратими "Волинської Січі" постійно були на передовій.

У результаті, 11 людей - поранили, а 6 - вбили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 19:07
Батальон «Айдар», подконтрольный лидеру Радикальной партии Олегу Ляшко, возвращается в Киев c юго-востока Украины, чтобы помешать разгону демонстрантов на Майдане. Ожидается, что «Айдар» прибудет 7-8 августа. К нему могут примкнуть другие батальоны, находящиеся в Мариуполе, в частности, «Азов».
Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 20:05
На самом Майдане повсюду развешаны плакаты со следующими надписями: «Майдан не разойдется пока власть не выполнит его требования!» «Парад Порошенко (назначенный на 24 августа) — это елка Виктора Януковича!». PS. Порошенко блокирует въезды в Киев.
гпз28 Показати IP 7 Серпня 2014 23:09
огласите весь список волынян кто был на майдане пжлста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus