USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Політична кар'єра Лещенка завершується, не розпочавшись

10 Вересня 2016 23:05
Сергій Лещенко не врахував, що він далеко не Ляшко і не Тимошенко, квартири і котеджі яких можуть обговорювати в пресі скільки завгодно, але ядровий електорат вже сформований, на рейтинг це практично не вплине, - пише у своєму блозі Олексій Голобуцький, інформує Главком.

«І на завершення політичної кар'єри Сергія Лещенко.

У нас якось застрягли політичні ліфти: вищий ешелон політиків вже довгий час не поповнюється. Можливо, через те, що потенційні представники вищого ешелону вибирають для себе невірну референтну групу. У підсумку всі вони рано чи дуже рано розбиваються об скелі power-парадоксу, парадоксу непідйомного об'єкта для всемогутнього: будучи впевненими, що і для них вже будь-який скандал буде, за прикладом топ-політиків, тільки в плюс, не існує непереборних перешкод, вони роблять примітивні помилки.

«Претенденти» не враховують, що вони - ще не у вищій лізі. І те, що практично не впливає на рейтинг топових політиків, їх самих топить вже на старті. З політичною кар'єрою Лещенка реалії такі, що його реальна впізнаваність поза Фейсбуком була на рівні 2-3% - хоча певний значимий відсоток виборців якраз і дізнався про Лещенко з історії з квартирним скандалом. Так політичні кар'єри не починаються - так вони тільки закінчуються, не розпочавшись.

Лещенко не врахував, що на цьому етапі він - далеко не Олег Ляшко і не Юлія Тимошенко, квартири і котеджі яких можуть обговорювати в пресі скільки завгодно, але ядровий електорат вже сформований, на рейтинг це практично не впливає. Це вони, політики вищого ешелону, можуть дозволити собі випад у «нас підставили суперники / зачеплена влада». А на етапі Лещенка подібне викликало тільки здоровий сміх. Що завадило Сергію Лещенку прорахувати очевидні наслідки ще до першого кроку - сказати складно. Ймовірно, дійсно вважав себе вже недосяжним для дієвого компромату».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПАРУБІЙ ЗАПЕРЕЧИВ СВІЙ ДОЗВІЛ НА ВИЇЗД ЛЕЩЕНКА З УКРАЇНИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
V. Показати IP 11 Вересня 2016 07:41
Не треба видавати бажане за дійсне. :) Лещенко молодий перспективний політик. Цей скандал не вплине на його кар'єру. Подібні статті є примітивним нав'язуванням думки і продовженням компанії проти нього. Думаю, компанію дискредитації було розпочато заздалегідь бо Лещенко дійсно починає ставати значущім політиком.
111 Показати IP 11 Вересня 2016 08:19
Хай спочатку посадять Ляшка, Тимошенко а тоді запитують в Лещенка де взяв гроші.
пер Показати IP 11 Вересня 2016 08:33
Ще й як вплине. Треба бути повним прид*рком, щоб не прорахувати наслідки від такого скандалу.
Альфонс Показати IP 11 Вересня 2016 09:09
Квартиру ж не заберуть,і в країні тіпа ато чи війна йде.А київським політикам і правдолюбам хіхіхаха.ДЛЯ ЧОГО БУЛА ТА РЕВОЛЮЦІЯ.
Українка Показати IP 11 Вересня 2016 10:44
Не долго музыка играла. Не долго фраер танцевал! !
ЧИТАЧка Показати IP 11 Вересня 2016 11:58
Справа не в законності придбання квартири, а в моральних рисах цієї людини, якщо викриття корупції його робота як журналіста і він виконує її якісно, причому як видно за великі кошти це добре, але для чого лізти в політику і називати себе не таким як інші, вони теж заробляють як можуть, в політиці мають бути люди, що йдуть за ідею, на війну ідуть добровольцями без грошей, а він використавши складну економічну ситуацію прикупив дешевше, точно не патріот.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus