USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Парубій заперечив свій дозвіл на виїзд Лещенка з України

9 Вересня 2016 10:24
Вважаю, що роблю корисну для України справу, представляючи державу на міжнародній конференції Інституту МакКейна в Тбілісі (Грузія).

Так прокоментував свій виїзд за кордон народний депутат Сергій Лещенко, який в останні дні потрапив в опалу через покупку дорогої нерухомості в Києві. В той же час спікер Верховної Ради Андрій Парубій стверджує, що не давав згоди на його відрядження, - інформує politeka.net.

«Я не підписував, оскільки дав розпорядження: будь-які відрядження, крім делегатів ПАРЄ і офіційних відряджень у ПАРЄ, мною як головою ВР підписуватися не будуть. Ця норма стосується всіх депутатів. Під час пленарних засідань депутати мають бути у залі, депутати повинні голосувати», – повідомив спікер телеканалу «112 Україна» напередодні, 7 вересня.

У відповідь на таку заяву Лещенко заявив на своїй сторінці у Facebook: «Сподіваюся, що спікер Андрій Парубій просто помилився. Не хочу вірити, що він також бере участь в інформаційній війні, влаштованого його партією Народний фронт».

«Я звернувся з заявою про відпустку за власний рахунок на один день, щоб взяти участь у конференції. Ця заява з понеділка лежить у приймальні Парубія. Вхідний номер 208039», – уточнив нардеп.

«Вважаю, що роблю корисну для України справу, представляючи її на цьому міжнародному зборах», – переконаний парламентарій.

Нагадаємо, як повідомляла Politeka, депутат від блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко придбав квартиру в одній з новобудов у центрі Києва загальною площею — 192 квадратних метра. Як зазначено на сайтах нерухомості, вартість такої квартири оцінюється в $310 тисяч.

ЧИТАТИ ЩЕ: МИРОСЛАВА ГОНГАДЗЕ ПОСТАВИЛА НА МІСЦЕ НАРДЕПА-АЛЬФОНСА

Після того, як навколо цієї події розгорівся скандал, Лещенко вирішив скласти з себе повноваження члена правління партії «Демократичний альянс» і попросив НАБУ і НАПКА його перевірити.

Водночас, його колега і екс-радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко порадив йому скласти мандат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus