USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проблема пільговиків зникне, якщо перевізники не «ліпуватимуть» кількість пасажирів?

24 Лютого 2009 17:32
Про проблему пільгових перевезень на Волині говорили під час засідання колегії обласної прокуратури, – 24 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
Про пільгового перевезення пасажирів на Волині розповідав начальник управління соціального захисту ОДА Володимир Кец, який стверджував, що «питання потребує термінового врегулювання на рівні держави».
 
За словами пана Кеца, з 2004 року в Україні  відсутній порядок відшкодування коштів за пільгові перевезення усім надавачам послуг. Розпорядженням голови облдержадміністрації 2007 року був затверджений відповідний порядок відшкодування, – продовжив він.
 
«Цей порядок на сьогоднішній день, десь у певній мірі, не досконалий, що породжує певні претензії зі сторони автоперевізників, інших суб’єктів господарювання, зі сторони правоохоронних органів», – висловився чиновник. «Але працівники діють в межах того розпорядження, яке є», – сказав пан Кец.
 
«Для нас головне, щоб бюджетні кошти не розкрадалися. Це відбудеться, коли буде чіткий порядок призначення таких субвенцій перевізникам і коли вони не будуть «ліпувати» документів, що вони перевезли таку кількість інвалідів, якої насправді немає в районі. На це закриваються очі контролюючих органів», – зауважив прокурор Волинської області Андрій Гіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus