USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Проблему луцьких тролейбусників Тимошенко зіпхнула на місцеву владу

13 Жовтня 2009 14:16
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко стверджує, що всі бюджетні кошти, призначені для відшкодування пільгових перевезень громадян, перераховані з державного бюджету у повному обсязі. Про це вона повідомила сьогодні під час спілкування з пресою на Луцькому автозаводі, – інформує репортер «Волинських новин».
«Тому усі питання щодо відшкодування пільгових перевезень треба задавати місцевій владі», – зазначила Прем’єр-міністр.
Луцький міський голова Богдан Шиба, який не був присутній під час розмови прем’єрки з журналістами, жартома зазначив, що, мовляв, це так хочуть просто все на нього \"зіпхнути\". Насправді ж, вважає Богдан Шиба, прем єрку, очевидно, невірно проінформували, бо насправді заборгованість держбюджету перед тролейбусниками існує.
Нагадаємо, міський голова Богдан Шиба зазначив, що із запланованих 900 тисяч гривень до обласного центру Волині потрапило лише 300 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
фанат БЮТу Показати IP 13 Жовтня 2009 17:16
Шиба, скажи прямо: вона бреше, а не працює! Але політична доцільність не дозволяє. Ну то включи лиса і скажи знов якусь дулницю.
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2009 18:50
Юлька [вирізано - цензура] достала всех своей брехнею!!!!!!!!
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2009 21:50
Та шо ви трогаєте її. Подумаєш, люди з червня без грошей сидять. Фігня, давайте краще Яценюка пообсираємо. Юля-Юля.... Україна...Юля-Юля...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus