USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Проблеми Луцького градоначальника беруть на себе соцпрацівники?

31 Жовтня 2008 17:43
Сьогодні, 31 жовтня, у департаменті соціальної політики Луцької міськради відбулося урочисте засідання з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
За словами заступника директора департаменту соціальної політики Луцької міськради Ірини Дехтяр, працівників департаменту соціальної політики з нагоди дня професійного свята нагородили 25-ма відзнаками. «Серед них – подяки міського голови, директора департаменту соціальної політики, обкому профспілки», – зазначила вона.
«Мені дуже приємно, що наші люди не тільки сумлінні працівники, а й творчі люди. Вони та їх діти самі організували та беруть участь у виступах – співають та танцюють», – додала пані Дехтяр.
Натомість, Богдан Шиба також привітав зі святом соцпрацівників. Він побажав їм злагоди у родинах та щастя. Також міський голова подякував цим людям за те, що «ви берете на себе більш, як сто людей, які мали б прийти на прийом до мене. Дякую за нагороду мені – хорошу роботу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus