USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прочісують ліс: на Волині ще й досі не знайшли зниклого пенсіонера

12 Січня 2022 10:11
Площу пошуків 71-річного Володимира Ткачука розширили. Пенсіонера також шукатимуть на території Львівщини.

Про це розповів Суспільному заступник начальника відділу поліцейської діяльності № 1 Вадим Мельничук.

Чоловіка шукають третю добу. Станом на 20:00 11 січня пошуки не дали результату.

«Здійснено заходи по пошуку його по лісосмузі, посадках, біля водойм, ближніх селах Львівської області, які межують з нашою територію, з людьми спілкувалися, перевіряли магазини, місця, де можна було його зустріти», – каже Вадим Мельничук.
Будинок 71-річного Володимира Ткачука зачинений. Востаннє тут пенсіонера бачили у вівторок, 4 січня, розповів його племінник Віталій Джига, який теж долучився до пошуків.

«У той день ввечері приходив до сестри їсти. Тоді пішов додому, більше його не бачили. В середу зранку сестра о 9:30 пішла до нього, бо не ішов снідати, а хата закрита», – каже чоловік.
Як розповіла сестра зниклого Ірина Джига, спершу рідні шукали пенсіонера власними силами. Куди він міг піти, каже, не знає. Жінка додає: брат має проблеми із пам’яттю і міг забути дорогу додому.
До пошуків нараз долучилася громада: рятувальники, лісничі, мисливці, ветерани-військовослужбовці. Загалом, зі слів старости сіл Павлівської громади Валентина Ілова, шукають дідуся майже сотня людей.
«11 січня кусочок лісу захопили 20 га і 160 га пройшли одної земельної ділянки. Як би він там був, ми б його побачили», – каже староста.

Долучилися до пошуку 11 рятувальників.

Як розповів працівник Держслужби з надзвичайних ситуацій Юрій Новосад, територію, яку мали обстежити, поділили на квадрати. «Рухаємося ланцюжком до 10 метрів, щоб бачити один одного, якщо хащі – менший між собою захват», – каже рятувальник.

Пенсіонера шукали до темряви. Сьогодні пошуки продовжать.

Нагадаємо, розшукуютьТкачука Володимира Лук’яновича, 06.05.1951 р.н., уродженця та жителя с. Грушів Володимир-Волинського району. Чоловік ще 5 січня пішов з дому і не повернувся. 10 січня на пошуки чоловіка почали збирати людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus