USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Продовжили реєстрацію до військово-патріотичного табору на Волині

8 Липня 2016 07:00
Термін реєстрації на семиденний Всеукраїнський молодіжний наметовий табір «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016» продовжено. Дійство відбудеться у лісовому масиві Ківерцівського району, Волинської області 18-24 липня 2016 року, - повідомляє Громадське.Волинь.

Табір «Легіонер» включатиме підготовку по програмі «Інструктор військово-патріотичного виховання, базовий рівень» по напрямках: фізична підготовка, тактико-спеціальна підготовка, вогнева підготовка, інженерно-саперна підготовка, медична підготовка, основи виживання, методика інструкторської діяльності в сфері ВПВ.

Таборова програма «Оріяни» включає практичні заняття з виживання, самозахисту, надання першої медичної допомоги, орієнтування, поводження зі зброєю, вивчення народних та повстанських пісень. Також під час таборування відбудеться ряд виховних заходів, лекцій, спрямованих на вирішення актуальних питань сучасності країни – здорового способу життя, становлення громадянського суспільства, історії визвольних змагань Українського народу, колективної безпеки та участі жіноцтва у ній.

Вимоги для учасників: хлопці віком від 18 років, члени молодіжних організацій, із досвідом участі в військово-патріотичних заходах та проектах, які хочуть стати інструкторами військово-патріотичного виховання; дівчата віком від 16 років, із хорошою фізичною підготовкою.

Від учасників табору вимагається спілкуватися українською мовою, не палити, не вживати алкоголю та виконувати накази проводу табору.

Із деталями табору «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016» можна ознайомитися на сайті.

Термін реєстрації на табір продовжено до 13 липня. Зголоситися он-лайн можна до 10 липня за посиланнями: «Легіонер» та «Оріяна».

Участь в таборі безкоштовна!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus