USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проект добудови школи у Луцьку розроблятимуть протягом 3 місяців

4 Березня 2017 15:24
Старе приміщення школи №13 у Луцьку не придатне для навчання, - визнали у міськраді, тож проект добудови школи розроблятимуть найближчим часом.

Про це йшлося під час брифінгу заступників Луцького міського голови 3 березня.

Заступник Луцького міського голови Андрій Киця зауважив, що цього тижня зареєстрували петицію щодо ситуації у школі №13, після чого представники управління капітального будівництва, проектанти, представники громадськості та адміністрації школи та посадовці міськради здійснили виїзд на об’єкт. Оглянувши об’єкт, вони переконалися, що школу потрібно добудовувати. Старе приміщення школи, розташоване вздовж вулиці Чернишевського, зі слів заступника міського голови, малопридатне для навчально-виховного процесу.

Для працівників проектного інституту 10 днів буде достатньо для того, щоб визначити розміщення комунікацій, здійснити топографічну зйомку, після чого замовлять виготовлення проектно-кошторисної документації на добудову об’єкту, в який повинні бути включені актовий зал, спортзал, харчоблок та блок навчальних приміщень. Це триватиме приблизно до трьох місяців, після чого намагатимуться вирішити питання фінансування початку будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus