USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проголосували понад чверть луцьких виборців

31 Жовтня 2010 15:01
В обласному центрі Волині станом на 14-ту годину 31 жовтня проголосувало 41 631 виборець, а це 26,7 % усього зареєстрованого луцького електорату.
Такі дані подає Луцька міська виборча комісія.
При підрахунку кількості виборців виникали труднощі на деяких виборчих дільницях.
Зокрема на дільниці №190053 через великі черги виборців члени ДВК фізично не мали змоги підрахувати число тих, хто проголосував.
Офіційних скарг до Луцької МВК поки не надходило. Втім були тривожні дзвінки про те, що офіційні спостерігачі заважали роботі членів певних ДВК.
Також на одній із дільниць кандидат-мажоритарник подав скаргу до ДВК через те, що, на його думку, у бюлетені прізвище кандидата було надруковане замалим шрифтом. Номер дільниці та ім’я кандидата в МВК не зафіксували.
Наступну інформацію про явку виборців Луцький МВК збиратиме о 17-й годині.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus