USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура зайнялась футбольною федерацією

20 Травня 2014 10:56
Працівники ФФУ звернулися до прокуратури щодо, на їх думку, незаконного скорочення, яке вирішив провести президент Анатолій Коньков.

Про це повідомляє Еспресо.TV

Згідно з повідомленням, наразі прокуратура перевіряє законність цих скорочень.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що Анатолій Коньков підписав наказ про звільнення близько 40 працівників ФФУ. Після цього співробітники звернулися до президента ФІФА Йозефа Блатера та президента УЄФА Мішеля Платіні, щоб вони допомогли зупинити "розвал" ФФУ.

Окрім того, 18 травня президент та головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний спрямував листа на ім`я президента Федерації футболу України Анатолія Конькова. З його слів, на сьогоднішній день ситуація із ФК «Волинь» залишається невизначеною. Говорив Кварцяний про цькування та шантаж команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus