USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Прокуратура зачищатиме, що не доробив Клімчук

30 Листопада 2011 18:24
У Луцьку відзначили 20-річчя від створення прокуратури в Україні. З цієї нагоди 30 листопада урочистості відбулися в Палаці культури.

Прокурор Волині Андрій Гіль привітав колег та висловив подяку за працю на благо країни. Також він передав вітання від Генерального прокурора Віктора Пшонки та Президента України Віктора Януковича.

«Верховенство права для кожного прокурора – найвищий пріоритет» - зауважив Гіль.

У прокуратурі області працює 57 молодих спеціалістів, які зарекомендували себе професійними та здатними наслідувати справи досвідчених колег.

Працівників прокуратури привітав і голова Волинської ОДА Борис Клімчук. «Моє завдання просте – зробити так, щоб у вас було менше роботи. Моє завдання – мінімізувати корупцію. Ваше завдання – зачищати все, що я не дороблю» - сказав губернатор.

Голова обласної ради Володимир Войтович подякував за якісну та професійну роботу. Він наголосив, що за рік роботи Волинської обласної ради цього скликання вдалося досягти порозуміння та співпраці із прокуратурою.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук побажав здоров’я, наснаги у роботі та щастя в особистому житті. Також він вручив прокурорам подяки міського голови за сумлінну працю.

Завітали на свято начальник УМВС в області В’ячеслав Ходирєв та керманич волинського УСБУ Володимир Мельникович.

Ходирєв зазначив, що від прокурорів залежить все, що відбувається в державі. «Як прокурор подивиться – так все і буде» - пожартував головний міліціонер краю.

Ходирєв подарував з нагоди картину «Козаки пишуть листа турецькому султану». Своєю чергою, Мельникович запрезентував книгу про українське козацтво.

«Щоб ви були сильні та міцні, як українські козаки» - побажав він.

Митрополит Луцький та Волинський УПЦ Ніфонт подарував у прокурорську бібліотеку факсимільне Євангеліє 14-го століття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Громадянин Показати IP 30 Листопада 2011 18:52
"Верховенство права для кожного прокурора – найвищий пріоритет" 100%, але не в прокурорів України! А звучить гарно, ...і навіть не покраснів)
Дарина Показати IP 30 Листопада 2011 23:20
Слово "зачистка" дуже вже щось нагадує....Історія оцінить героїв сьогодення...
Хатуль Мадан Показати IP 1 Грудня 2011 09:20
Чоловік заходить у магазин сувенірів. Бачить маленьку бронзову фігурку кішки. На ціннику написано: "кішка - 100 гривень, її історія - 10 000 гривень." - Я можу купити кішку без історії? - Запитує він продавця. - Звичайно, - відповідає продавець, - Але за історією ви все одно повернетесь. Мужик купує маленьку бронзову кішку і йде по місту. Раптом він помічає, що слідом за ним спочатку йде одна кішка, потім інша, потім ще. Через деякий час за ним уже йдуть тисячі кішок. Мужик в жаху починає тікати. Кішки не відстають. Тоді він розмахується і кидає маленьку бронзову фігурку кішки в річку. Всі кішки, що бігли за чоловіком, стрибають у воду і тонуть. Мужик йде назад, в той же магазин сувенірів. - Я ж попереджав вас, що Ви повернетеся за історією, - каже йому продавець. - До біса історію! - Відповідає мужик. - У Вас є маленький бронзовий регіонал?
Олександр Показати IP 1 Грудня 2011 11:18
Закінчення: "Ні, тільки померанчеві "любі друзі"- відповідає продавець. Тоді заверніть усіх, - просить мужик.
Хатуль Мадан до Олександр Показати IP 1 Грудня 2011 18:10
вас пугают наколотиє апєльсіни, дорогий ригоанал? тоді вам до люсі януковіч в одну палату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus