USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура закидає Дячуку оборудки у 200 тисяч

10 Квітня 2012 11:17
Начальнику транспортного управління Луцькради і депутату Рустаму Дячуку готують державне обвинувачення по факту розтрати більше 200 тисяч гривень за часу його керівництва ДКП «Луцьктепло».

Про це 9 квітня розповів прокурор міста Луцька Сергій Данілін, - інформує ВолиньPost із посиланням на телеканал «Аверс».

«20 березня цього року прокурором області порушена кримінальна справа стосовно громадянина Дячука, колишнього директора «Луцьктепла». Кримінальна справа порушена по факту розтрати коштів шляхом зловживання службовим становищем у великих розмірах. Загальна сума, яку інкримінують Дячуку — більше 200 тисяч гривень», - повідомив Данілін.

Прокурор повідомив, що порушення стосується його роботи на посаді директора ДКП «Луцьктепло». У слідства є питання щодо двох епізодів його діяльності. Обвинувачування Рустаму Дячуку поки що не пред'явили, оскільки ведеться слідство. Однак, це – вже не за горами.

Яка міра покарання у випадку обвинувачування і доказу провини Рустама Дячука може загрожувати екс-директору «Луцьктепла» - вирішуватиме тільки суд.

Нагадаємо, кримінальну справу проти депутата Луцької міської ради, колишнього директора ДКП «Луцьктепло» Рустама Дячука порушили 28 березня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
правдолюб Показати IP 10 Квітня 2012 11:54
Напевно прйдеться Дячуку викупити аквариум ?
фокс Показати IP 10 Квітня 2012 18:32
Сестра в СБУ і тато там працював то нема за що переживати.Рустам так тримати.
дячуку Показати IP 10 Квітня 2012 20:35
всім вже надоїв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus