USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокуратуру Волині взяли в облогу – з вимогами відставки прокурора області

31 Березня 2009 10:26
Сьогодні, 31 березня, під стінами прокуратури Волинської області зібралися пікетувальники, які мають на меті звільнити із займаної посади прокурора краю Андрія Гіля. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Серед людей, які зібралися під прокуратурою області, – члени ГО «Волинська правозахисна група». У руках протестувальників – транспаранти із написами «Прокуратура покриває розслідування ДТП зі смертельними наслідками», «Люстрація доходів прокуратури – запобіжник корупції», «Верховенство права в Луцьку замінено на право грошей, сили, корупції та бандитизму».
Учасники пікету вимагають висловити недовіру прокурору Волині Андрію Гілю та звільнити його із займаної посади.
Щоправда, цей мітинг тривав недовго – оскільки сам пан Гіль сьогодні перебуває у Нововолинську, прокуратуру продовжать пікетувати в інший день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 10:47
красиво Нікітюка п...ли. Ніби і написали, а зразу ясно, шо чувак піариться)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus