USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Прокурор, який прагне скасування догани, ігнорує судові засідання

14 Червня 2015 12:12
Двічі не з’явився на розгляд справи старший прокурор Луцького району Роман Довжик, який хоче домогтися скасування наказу про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

Так, під час розгляду справи про визнання протиправним та скасування наказу позивача Романа Довжика проти прокуратури Волинської області, що відбувся у Волинському окружному адміністративному суді 5 червня, суддя Руслан Денисюк, заслухавши позивача та представника відповідача Тетяну Романішину, оголосив перерву в засіданні, щоб ознайомитися із матеріалами службової перевірки.

Нагадаємо, що йшлося про наказ виконувача обов’язків прокурора Волинської області Олега Корецького від 4 березня 2015 року про притягнення до дисциплінарної відповідальності Романа Довжика та його керівника прокурора Луцького району Сергія Масалова. У результаті службової перевірки щодо працівників прокуратури, встановили, що вони безпідставно передали до суду матеріали щодо кримінального провадження – до кримінальної відповідальності хотіли притягнути жінку, яка начебто спричинила ДТП (хоча, насправді, навіть не перебувала за кермом автомобіля). Своєю чергою, Роман Довжик та Сергій Масалов звернулися з позовом про скасування наказу, який вважають протиправним.

На два наступні засідання суду, 8 та 11 червня, позивач Роман Довжик не з’явився (надавши клопотання про відкладення розгляду справи), тож розгляд справи перенесли на 17 червня.

Варто зауважити, що Сергій Масалов також ігнорував судові засідання (не з’явився 5, 8 та 11 червня), втім, щодо нього суд ухвалив рішення про відмову у задоволенні позову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 14 Червня 2015 13:45
Підтримаємо, брати мої!
правда Показати IP 14 Червня 2015 14:18
Ім же все дозволено! Їм все проходить, як вода з гуся злітає! Судять цих прокурорів такі ж самі судді.
дід Пилип Показати IP 14 Червня 2015 14:30
масалових на мило!!!
ковельчанин Показати IP 15 Червня 2015 06:42
Гнати треба цю сволоту вже давно!
людина Показати IP 15 Червня 2015 09:20
І не тільки його, а всіх хто сидить в кріслах прокурорів суддів. Всі хабарники і ворюги,корпція у нас вже перейшлпа всього дозволеного,що можна людині.Як зупинити їх? Як* Можливо Бог буде зупиняти,бо вони так захопилися красти, щор не бояться нікого і нічого.О Господи, де ти там є, покарай цих людців?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus