USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прокурор вважає прапор ЄС біля міськради незаконним. А біля ОДА?

29 Січня 2014 16:09
Прокурор міста Луцька Сергій Данілін підтвердив, що вважає вивішування прапору Європейського Союзу перед будівлею міськради незаконним.

Про це він повідомив під час 52-ї сесії Луцької міської ради, що відбулося 29 січня.

У прокурора поцікавилися, чи справді відбувалися допити лучан стосовно прапору ЄС, вивішеного на будівлі міської ради та табличок з символікою Євросюзу біля в’їздів у місто.

Сергій Данілін зазначив, що допитів з «прістрастієм» не було, водночас він не приховував, що мав розмову стосовно цього з міським головою Миколою Романюком.

«Ми говорили з мером міста про те, що прапори підняті незаконно, я цього не приховував і з цим позовом пішов до суду. Я розмовляв з Романюком з приводу цього та з приводу табличок», - повідомив прокурор.

Міські депутати зазначили, що 8 місяців тому, влітку, був запропонований проект рішення про започаткування традиції вивішувати прапор ЄС у вказані дати, це рішення було чинним. Коли, з його слів, влада обдурила народ, міський голова прийняв рішення вивісити прапор поблизу входу у будівлю міської ради. Це визнали порушенням та злочином.

Водночас, стосовно прапора Євросоюзу, піднятого перед будівлею облдержадміністрації, не було опитано бодай одного працівника ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 29 Січня 2014 16:15
Не треба нам та Європа.Я на Януковича як на Богa молюсь,
Лучанка до Всезнайко Показати IP 29 Січня 2014 17:12
ід***т невиліковний
зацепа до Всезнайко Показати IP 29 Січня 2014 19:17
Скоро розіпнуть твого Бога.
Лучанин Показати IP 29 Січня 2014 16:40
От для чого той всезнайко всяку чепуху пише в коментах??? Їдь до Януковича і цілуй йому д***пу...а іще...помолись за його і свою душу - бо в пеклі гарячіше буде чим у Києві на Грушевського!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus