USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прокурори на Волині вимагають скасування державної закупівлі на понад 1,8 мільйона гривень

28 Жовтня 2022 07:00
Камінь-Каширська окружна прокуратура звернулася до Господарського суду Волинської області із позовом в інтересах держави в особі Західного Офісу Державної аудиторської служби України до управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради і суб'єкта господарювання, аби визнати недійсними рішення уповноваженої особи міськради та договір про закупівлю робіт за бюджетні кошти на суму понад 1,8 мільйона гривень.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Прокурори з'ясували, що орган місцевого самоврядування за наслідками публічної закупівлі у вересні 2021 року уклав з підприємцем договір на проведення робіт із ремонту тротуару на одній із вулиць у Камені-Каширському.

При цьому процедуру закупівлі проведено із порушеннями вимог Закону України «Про публічні закупівлі», адже тендерна пропозиція переможця торгів не відповідала кваліфікаційним критеріям.

Підприємець не підтвердив наявність у нього працівників необхідної кваліфікації, та й серед зареєстрованих видів діяльності у нього нема такого виду, як «будівництво доріг та автострад», відтак його пропозиція підлягала відхиленню.

Втрутившись у ситуацію, в суді прокурори вимагатимуть визнати рішення уповноваженої особи та договір про закупівлю робіт недійсними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Показати IP 28 Жовтня 2022 11:23
Думаєте гроші повернуть видно прокурорам мало дали тому вони взялись за рослідування грошей добавлять і беде все публікацій на цю тему більше не побачимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus