USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Промінь» продають. Залишилося визначити умови

28 Березня 2012 14:29
Депутати Луцької міської ради вирішили продати приміщення комунального підприємства «Кінотеатр «Промінь». Щоправда, умови продажу обговорять під час наступної сесії ради.
Відповідне рішення прийнято 28-ого березня під час сесії ради.
Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Тарас Яковлєв розказав, що КП працює за рахунок передачі приміщень в оренду. «Більшість прибутків від оренди. Від кінопрокату – лише30 тисяч гривень. Виникає питання про подальшу експлуатацію приміщення», ‒ повідомив посадовець.
З його слів, продаватимуть «Промінь» на конкурсі з обов’язковим виконанням умов, які назве продавець.
«По-перше, забезпечити функціонування кіноконцертного залу. По-друге, провести реконструкцію. По-третє, не змінювати призначення і до 1.04.2014 року ввести в експлуатацію», ‒ відзначив Яковлєв.
«Біло-сердечний» Роман Бондарук запропонував перевіряти фінансовий стан покупця. «Чи він в змозі вложити ті гроші», ‒ зауважив депутат.
Начальник відділу коммайна відповів, що це можна зробити шляхом перевірки статутного фонду підприємця-покупця.
Міський голова Луцька Микола Романюк висловив ініціативу, щоб проект положення про конкурс з умовами продажу розглянули на сесії ради.
Натомість обранець громади Аскольд Пекарський назвав кінотеатр «візитівкою Луцька». «А чи нема небезпеки, що його потім перепродадуть. Можна якось убезпечити від цього?» ‒ запитав він.
Яковлєв відповів, що над цим потрібно попрацювати.
Водночас «свободівець» Сергій Сівак висловив сумніви щодо доцільності продажу єдиного комунального кіноконцертного залу в місті.
Зрештою депутати прийняли за основу рішення про продаж кінотеатру та взялися обговорювати зміни до проекту.
Романюк знову запропонував обговорити всі умови конкурсу під час наступних засідань ради.
«Біло-сердечний» обранець громади Андрій Осіпов зауважив, що це потрібно зробити під час наступної сесії. Колеги підтримали його. Тож, під час наступної сесії депутати обговорять умови, на яких продаватимуть «Промінь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
+ Показати IP 28 Березня 2012 15:19
Давно пора продати!!!
Звиздюк Показати IP 28 Березня 2012 16:30
А давайте все комунальне майно одним пакетом продамо,- воно все не ефективно працює! Депутати-дерибанщики, які продаються за 100$
Патріот Показати IP 28 Березня 2012 17:10
Обов"язково треба продати !!! А то за що Тарас Яковлєв буде свої портрети на билбордах розклеювати , перед виборами . Не на зарплату ж ???
Гість Показати IP 28 Березня 2012 17:33
Продадуть і тебе не спитають .А гроші розкрадуть , вони мабудь вже поділені!
Здрасте Показати IP 28 Березня 2012 17:40
Красти тра менше то й прибутковість буде більша. Романюк не здивував-теж послідовний: Буратіно, ЦУМ (розширення), Промінь що дальше?
Знаючий до Здрасте Показати IP 28 Березня 2012 21:43
Наступним буде "Естет" Директора вже звільнили. Кравчук - фореве!!!!!!! Черновецький - відпочиває
AntiUkr Показати IP 28 Березня 2012 17:52
Вопрос. Памятник предателю Украины М.Грушевскому тоже продают? А почем? По цене металлолома? Сколько стоит советский историк (академик СССР)?
Василиса до AntiUkr Показати IP 28 Березня 2012 20:38
А при чому тут це?! Це площа, а це приміщення, не вмієш сприймати речі належно і не відрізняєш праведне від грішного?! Тоді тобі за 40 і пора в лікарню)
:) Показати IP 28 Березня 2012 17:53
Продавати його вже давно потрібно - от тільки все нормально в договорі прописати (обов'язки покупця)...
Актор Показати IP 29 Березня 2012 00:14
Готуючи до продажу кінотеатр Проминь міська влада чомусь зовсім ігнорує З зокрема закон України Про культуру, де в статті 20 сказано про те що заклади культури, які забезпечують соціальні нормативи у галузі не підлягають приватизації.
ytaras Показати IP 29 Березня 2012 10:10
ЗУ "Про культуру" п. ст 20: Не підлягають приватизації: - архіви (архівні установи), об'єкти культури, мистецтва, у тому числі чиняткової історичної, художньої, наукової чи іншої культурної цінності, що занесені чи підлягають занесенню до Державного реєстру національного культурного надбання, а також об'єкти архітектури, меморіальні комплекси, заповідники, парки тощо загальнодержавного значення; - об'єкти культури, що належать до майнових комплексів установ Національної академії наук України; - пам'ятки, включені до переліку пам'яток, що не підлягають приватизації; - пам'ятки археології; - архіви та документи з них; - пам'ятки державної частини Музейного фонду України (музейні предмети, музейні колекції та музейні зібрання); - документи Державного бібліотечного фонду України; - вихідні матеріали та фільмокопії, що зберігаються у фільмофонді; - заклади культури, що забезпечують державні соціальні нормативи у сфері обслуговування населення закладами культури; - заклади освіти сфери культури. Цікаво до якого абзацу відноситься наш Промінь? може до закладів культури що забезпечують ДЕРЖАВНІ НОРМАТИВИ???? Та ні, я думаю - пам'ятка археології!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus