USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Проспект Волі у Луцьку для проїзду відкриють завтра

23 Червня 2023 12:43
Проспект Волі у Луцьку завтра, 24 червня, відкриють для проїзду приватного та громадського транспорту.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Читати ще: Реконструкція проспекту Волі в Луцьку: що роблять, коли відкриють для авто і коли повністю завершать

Нагадаємо, минулого тижня на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану завершили вкладання верхнього шару дорожнього покриття.

Як зазначив Ігор Поліщук, ремонт тротуарної частини, реставрація опор та облаштування освітлення над проїжджою частиною, встановлення нового освітлення на тротуарах, озеленення та виготовлення вуличних меблів триває. Також незабаром почнуть наносити розмітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 23 Червня 2023 13:13
Побачимо острівці безпеки , в дії .
Лучанин до 123 Показати IP 23 Червня 2023 14:40
А що з ними не так? Для тих, хто їздить культурно і за правилами - проблем нема. А для бидло-хамів завжди проблеми на дорогах.
дідо до Лучанин Показати IP 23 Червня 2023 15:26
Проблеми можуть виникнути зимою, при сильних снігопадах, коли ширина проїзджої частини зменшується в 2 рази, бо сеіг на обочинах намерзає. Ширина ковша снігоприбиральної машини 3 м. Між "островами" може не пройти. Це може бути проблема. Прийдеться ломіками довбати....
Анонім до Лучанин Показати IP 23 Червня 2023 16:09
Підтримую. Тільки проспект треба переіменувати в вулицю щоб не вводити в оману користувачів транспортної системи міста
Лучани Показати IP 23 Червня 2023 16:42
А за чиї кошти другий раз перекладають гранітну бруківку на зупинках громадського транаспорту ? А після сьогоднішнього дощу яким чином обійти глибокі калюжі на тротуарах ? А для чого дорожніх знаків понаставляли більше, ніж в сосновому лісі сосон ! Правила дорожнього руху чітко регламентують кількість знаків на певну довжину дороги ! Чого не знесені торгові кіоски як то обумовлено вашою ж проектною документацію ? Так шо ви зробили - реконструкцію чи капітальний ремонт ? Громадськість вимагатиме круглого столу з порушених питань !
Петро Показати IP 23 Червня 2023 17:57
На гільйотину! Хто автор і х о виконавець цього ідіотськогоо проєкту ремонту?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus