USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Протести через Єрусалим: у Секторі Гази загинув перший палестинець

8 Грудня 2017 17:01
У протестах через визнання Єрусалиму - перша жертва серед палестинців. Ізраїльська армія заявила, що підстрелила підбурювача, пише DW.

Ізраїльські солдати застрелили 30-річного палестинця поблизу кордону Сектору Гази під час сутичок у п'ятницю, 8 грудня. Заворушення викликані протестами місцевих мешканців через рішення президента США Дональда Трампа визнати Єрусалим столицею Ізраїлю.

Ізраїльські силовики заявляють, що сотні палестинців підпалюють шини та жбурляють каміння в солдатів уздовж лінії кордону, яка відмежовує анклав. "Під час бунту солдати збройних сил Ізраїлю стріляли саме у двох головних підбурювачів, влучання в ціль підтверджене", - наводить агенція Reuters заяву армії Ізраїлю.

На Палестинських територіях поранені не менше сотні людей, передає інформагентство dpa з посиланням на рятівні служби місцевої адміністрації. Під Хевроном в одну особу поцілили бойовим патроном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ангст Показати IP 8 Грудня 2017 17:46
а ви помітили, що терористи і усілякі смертники здебільшого мусульмани?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus