USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Протести в Єревані: частина військових перейшла на бік мітингувальників

23 Квітня 2018 13:40
У столиці Вірменії військові приєдналися до мітингувальників, які вийшли на вулиці через призначення Сержа Саргсяна очільником уряду країни.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на телеканал «Дождь».

«У Єревані на сторону протестувальників тепер встали і військові», - йдеться у повідомленні.


Окрім військових до протестувальників долучилися представники церкви.


Як видно на відео, мітингувальники привітали рішення військових оплесками, після чого рушили єдиною колоною проспектом Баграмяна.


Нагадаємо, акції протесту проти призначення Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра Вірменії тривають в Єревані від 13 квітня. Незважаючи на багатотисячні протести, парламент Вірменії таки призначив Саргсяна прем'єр-міністром. На тлі масових заворушень опозиційний лідер Нікол Пашинян оголосив початок "оксамитової революції". Мітингувальники почали блокувати дороги вантажівками. Учасники акції приводили з собою дітей і саджали на проїжджій частині. Поліція затримала більше сотні протестувальників.

21 квітня президент Вірменії вийшов до протестувальників і провів переговори з лідером опозиції, за результатами яких заявив, що "сподівається" на продовження діалогу. Однак 22 квітня запланований діалог між прем'єр-міністром країни Сержем Саргсяном і Пашиняном зірвався. Пізніше лідера протестів було затримано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 23 Квітня 2018 14:29
Під час Революції Гідності в Україні ЖОДЕН мент, ЖОДЕН військовослужбовець не перейшли на бік повсталого народу. Куплені вони були. Вичікували: чия візьме. Та й опісля, нас - українців, надурили. Нахабно та цинічно. Нічого не змінилося. Все, як і було. Навіть, ще гірше. Слава вірменській Армії! Слава незламному і непродажному вірменському Народу! Оце й є та нація, яка існуватиме тисячоліття. Вона вічна.
! до АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 23 Квітня 2018 16:13
Змішало все в кучу, і як завжди все лайном перемазало ... ДУРКУВАТЕ, ЩО ТУТ СКАЖЕШ !?!
5 до АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 23 Квітня 2018 16:15
Армія перейшла на бік народу, це добре. Але якщо ти не забув, у нас армія як така не приймала участь, а ВІРНІШЕ ВІДМОВИЛАСЬ ВІД УЧАСТІ У ПРИДУШЕННЯ МАЙДАНУ, на відміну від мусарні. ДА І ВЗАГАЛІ, АНАТОЛЬ, ТИ ЩО ТАБЛЕТОЧКУ ВЧАСНО НЕ ОДЕРЖАВ, ЧИ НЕ ТУ ДАЛИ, бо городиш відверту дурню місцями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus