USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проти лінощів та шкідливих звичок: для лучан організували гімнастику у парку

30 Липня 2017 11:39
Традиційну ранкову гімнастику для лучан організували поблизу входу у Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» відбулася 30 липня.

Попри те, що цього разу акція зібрала зовсім небагато учасників, до неї долучилися представники як поважного, так і зовсім юного віку.

Член збірної команди Волині з пауерліфтингу Юлія Осіїк, яка проводила зарядку, розповіла, що «Ранкова гімнастика» нещодавно відзначили річницю цієї акції.

Спортивний захід, який організовує комунальний заклад «Спорт для всіх», покликаний агітувати за здоровий спосіб життя мешканців Луцька. А організатори намагаються максимально привернути увагу до таких суспільних проблем, як нерухомий спосіб життя, лінощі, наркотики, алкоголь. Цим речам кажуть «ні» і за допомогою таких акцій намагаються принести спорт у маси.

Нагадаємо, щотижня ранкову гімнастику для всіх охочих організовують поблизу входу у центральний парк, поблизу гімназії №21, у 40-му кварталі на спортмайданчику ЗОШ №11.

Для зарядки обирають базові вправи, що підходять пересічним лучанам. Ці вправи може виконати будь-яка людина без фізичної підготовки. Юлія Осіїк розповіла, що відтоді, як акція стартувала, про захід дізнається дедалі більше лучан і щоразу на зарядці з’являються нові люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юрій Показати IP 31 Липня 2017 10:01
Мамочка в синіх лосинах дуже сексі!!!!!!!
111 Показати IP 31 Липня 2017 15:31
Біленька жіночка - SUPERSTAR!!! респект)
лучанин Показати IP 1 Серпня 2017 09:03
Перше враження від побаченого може бути хибним.Як кажуть (Яки б не пахли перфуми від жінки бажанної,найкраще пахне оголене тіло коханої)Шкода що фотограф неміг більше зробити фоток.Мало інтузіастів раннішніх гімнастик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus