USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проти естонців не гратимуть Шевченко і Шовковський

10 Жовтня 2011 15:02
У понеділок, 10 жовтня опівдні збірна України з футболу чартерним рейсом вилетіла в Таллін, де у вівторок відбудеться товариська гра Естонія – Україна – головний тренер Олег Блохін взяв до столиці Естонії 19 футболістів, які перебувають у повній бойовій готовності і сповнені бажання зіграти проти естонців.
Про це інформують ТСН.
Не полетіли до Таллінну Андрій Шевченко, якого турбують болі у спині, Марко Девіч, який прибув у збірну з пошкодженням гомілкостопа та Олександр Шовковський.
По прибуттю в Таллінн збірна Україна відпочине в готелі, а ввечері вирушить на стадіон «Ле Кок Арена», де проведе тренування. А перед початком тренування Олег Блохін дасть традиційну передматчеву прес-конференцію.
Склад збірної України
Воротарі: Андрій Дикань («Спартак» Москва, Росія), Олександр Рибка («Шахтар»);
Захисники: Богдан Бутко («Іллічівець»), Тарас Михалик («Динамо»), Євген Селін («Ворскла»), Артем Федецький («Карпати»), Дмитро Чигринський («Шахтар»);
Півзахисники: Олександр Алієв, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (всі – «Динамо»), Олексій Гай («Шахтар»), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва – «Дніпро»), Сергій Назаренко («Таврія»), Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина);
Нападники: Артем Мілевський, («Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»), Антон Шиндер («Таврія»).
Додамо, що матч Естонія - України розпочнеться о 20:00 за київським часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus