USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Протирадіаційне укриття ліцею в Луцькому районі відремонтують

29 Травня 2023 22:18
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради оголосив тендер на поточний ремонт приміщень протирадіаційного укриття Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області.

Торги до початку червня тривають на сайті державних закупівель.

Очікувана вартість ремонту – 400 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть ремонт цегляної кладки стін, улаштування гідроізоляції, очищення, ґрунтування, фарбування стін і стелі, зміну рівня підлоги, улаштування покриттів, заміну дверей, заміну вимикачів, розеток і світильників, прокладання кабелю тощо.

Ремонт мають закінчити до 31 серпня 2023 року, тобто до початку нового навчального року.

Гарантія на виконані роботи буде становити один рік.

Відзначимо, під час робіт планують відремонтувати додаткові приміщення під ліцеєм, аби забезпечити всіх учнів укриттям, щоб ті могли з вересня відновити очне навчання у своїх класах.

Протягом 2022-2023 навчального року школярі відвідували класи по черзі в різні дні, а першокласники їздили в школу в Крупу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus