USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Причини загибелі риби у Турії шукатиме спецгрупа

21 Серпня 2008 08:42
За офіційним повідомленням Ковельської районної державної адміністрації, на ділянці річки Турія від села Вербка до села Бахів 16-17 серпня виявлена масова загибель риби. Про це 21 серпня інформують «Волинські Новини».
 
Розпорядженням голови райдержадміністрації Валентина Скуби від 18 серпня 2008 року було створено  тимчасову робочу групу для встановлення причин масової загибелі риби в Турії, до складу якої увійшли представники екологічної інспекції, санепідстанції, рибохорони, ветеринарної медицини та ГУ МНС.
 
Як повідомляє «Ковельська правда», Держекоінспекція у Волинській області вже відібрала зразки води для встановлення елементів забруднення. Ковельська районна санітарно-епідеміологічна станція взяла проби води у річці для санітарно- гігієнічного та бактеріологічного дослідження в місцях масового відпочинку людей на воді, на ділянці від Вербки до Бахова. Управлінням державної ветеринарної медицини району відібрані зразки загиблої риби для проведення досліджень на наявність інфекційних та паразитарних захворювань, що могли спричинити її загибель.
 Проводиться перевірка реалізації свіжої риби на ринках міста Ковеля для виявлення можливого незаконного продажу загиблої риби. Організовано проведення обстеження Турії на території Ковельського району з метою встановлення  залишків снулих водних живих ресурсів. Щоденно здійснюється перевірка річки на ділянці від Вербки до Бахова. Дубівському сільському голові Павлу Безеці доручено організувати вилучення з Турія риби, яка загинула, й організувати її утилізацію згідно зі встановленим порядком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus