USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прихисток для бізнесу: як на Волині працює підприємство з Краматорська

8 Липня 2022 22:07
Швейне підприємство з Краматорська нині продовжує свою діяльність у Турійську.

З працівниками релокованого бізнесу зустрілися голова обласної ради Григорій Недопад та народний депутат Вячеслав Рубльов, повідомляють в облраді.

Начальниця цеху Ольга Гнатюк розповідає: власники швейної фабрики зуміли перевезти на Волинь усе обладнання, частково – колектив, а також зберегти замовника своєї продукції.

"Все обладнання, яке тут знаходиться, ми перевезли із Краматорська. Там була дуже потужна фабрика і, щоб її зберегти, було прийнято рішення вивезти все. Результат нашої роботи в Турійську вже є: ми відправили першу партію своїх виробів замовнику, – зазначає Ольга Гнатюк. – Люди стараються, працюють, ми усі докладаємо зусиль, аби підприємство працювало на повну«.
Зараз підприємство спеціалізується на пошиві чоловічих сорочок, які поставляють закордон. Голова обласної ради Григорій Недопад зазначає: на Волині небагато підприємств, які переїхали з тих територій, де відбуваються бойові дії. Тож досвід швейної фабрики з релокації – чудовий приклад для наслідування і для інших виробництв, і для місцевих громад.

«Турійськ демонструє позитивний досвід співпраці громади та релокованого бізнесу, який варто переймати й іншим тергромадам, – зазначає голова Волиньради. – Ми докладаємо зусиль, щоб на Волинь переїжджали підприємства і створюємо для цього усі умови – є приміщення, є цілковите сприяння на місцях».

Вячеслав Рубльов зазначає, що в області та в громадах розуміють усі складнощі, з якими стикається бізнес на територіях, де відбуваються бойові дії, тому роблять усе можливе, щоб ті підприємства, які переїжджають на Волинь, відчували комфорт та підтримку.

Читати ще: Понад 6 тисяч осіб, релоковані підприємства та благодійна їдальня: досвід Нововолинська у допомозі переселенцям

«Бізнес повинен працювати попри війну, адже його робота в тилу з кожною хвилиною також наближає перемогу», – наголосив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus