USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прикордонника Луцького загону спіймали на хабарі

30 Січня 2017 16:33
800 доларів США неправомірної вигоди вимагав керівник відділу Луцького прикордонного загону. Затримали його під час одержання хабара співробітники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону спільно з бійцями спецпідрозділу КОРД.

Начальник одного з відділів Луцького прикордонного загону за певну «винагороду» дозволяв громадянам перетинати кордон за спрощеною процедурою, повідомили у секторі комунікації ГУНП.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження оперативники УЗЕ в Рівненській області та слідчі військової прокуратури Рівненського гарнізону встановили, що прикордонник вимагав 800 доларів США неправомірної вигоди за ввезення на митну територію України нерозмитненого вантажу.

Гроші посадовець одержував двома частинами.

Під час одержання другої частини хабара начальника одного з відділів Луцького прикордонного загону затримали співробітники Управління захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Нацполіції, військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону

спільно з бійцями спецпідрозділу КОРД. У зловмисника правоохоронці вилучили 600 американських доларів.

На даний час встановлюється причетність інших працівників прикордонного загону до фактів корупційної діяльності.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
йцукен Показати IP 30 Січня 2017 16:51
За стільки часу не навчились нормально хабарі брати. Зажрались хабарники.
Прикордонник. Показати IP 30 Січня 2017 18:00
А чому то на Яготин не заявляться. Там то щуки а не окуні. Бабла неміряно. Авто всі більш 30 тисяч у.о коштують. На кордоні окрема частина прикордонників не бере хабарі. Більшість прикордонників сидять і гребуть. Ще і сліди замітають за контрабандистами.
Джульбарс,хто памята Показати IP 30 Січня 2017 18:55
« дозволяв громадянам перетинати кордон за спрощеною процедурою,»-він що,приватизував метр кордону? Якщо таке можливо,то,навіщо взагалі такий кордон?
не тих розігнали Показати IP 30 Січня 2017 19:12
раніше думали що менти хабарники - розігнали, а виявляється не з того почали, за митників і прикордонників забули. Хоть поїв там цей бідолаха, чи так все і залишили на столі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus