USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Прикордонники Луцького загону повернулися із зони АТО

11 Липня 2015 12:29
Після довгих тривожних місяців розлуки з рідними понад півсотні луцьких прикордонників повернулися додому із зони проведення антитерористичної операції.

Зустрічали бійців Луцького прикордонного загону на залізничному вокзалі Луцька 11 липня. Із зони проведення АТО на Волинь повернулися 52 прикордонники, яких із квітами та національною символікою зустрічали рідні та друзі. Зустріч відбулася без участі представників міської та обласної влади.

Тетяна Татюк розповіла, що зустрічає свого брата Миколу Шварца, який був прийнятий на службу у червні минулого року, півроку він перебував у гарячих точках на Донбасі. З її слів, серце зараз переповнюють тривога та радість. Із прикордонником рідня підтримувала телефонний зв'язок, але він не міг розповідати подробиць, щоб не розголошувати нічого зайвого. Протягом місяців рідні дуже хвилювалися, тож тепер із нетерпінням чекають бійця, який повертається живим та здоровим і бажають кожному, чиї рідні воюють на сході, дочекатися їх.



Сина зустрічала Галина Солімчук разом із родиною. Жінка не могла стримати сліз радості, зізнавшись, що не спала цілу ніч, очікуючи на нього. Боєць протягом місяців не приїздив додому, а за його здоров’я щодня молилися рідні, просячи Бога, щоб він охороняв прикордонника та якнайшвидше скінчилася війна. Юна похресниця бійця, яка не бачила його протягом довгих п’яти місяців, розповіла, що зустріне його зі словами про те, що він герой. Попри усі негаразди, військовий, який повернувся додому, впевнений у перемозі України.



Прикордонник Захар не міг дібрати слів, щоб розповісти про свої враження від п’ятимісячного перебування у зоні АТО, зізнавшись, що удома – найкраще.

Після шикування бійці, яким подякували за виконання поставлених завдань, вирушили у місце базування Луцького прикордонного загону, де після формальностей вибуватимуть на вихідні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus