USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Прикордонники попереджають: на кордоні автомобільні черги

13 Грудня 2009 16:02
Державна прикордонна служба України попереджує туристів і підприємців, що на західних рубежах держави утворилися черги автотранспорту. Чим ближче до Нового року – тим довшими будуть черги, - переконані прикордонники.
Вартові кордону сьогодні говорять про незначні черги переважно дегкових машин на українсько-польських пунктах пропуску «Ягодин» на Волині, «Шегині» та «Рава-Руська» Львівської області. Також на українсько-угорському кордоні, в пункті пропуску «Тиса» Закарпатської області. Заодно, на українсько-словацькому кордоні - в пункті «Ужгород» на Закарпатті.
Причини черг криються в завершенні карантину грипу і наближення різдвяно-новорічних свят у Західній Європі, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.
Охоронці кордонів просять громадян зважати на черги. Якщо можливо, то перенести поїздку на далі. Для туристів, яким таки кортить потрапити за кордон, прикордонники повідомляють: найдовші черги з\'являються в ранкові години, орієнтовно з 7.00 до 9.00. Щоб не нудитися в чеканні – приїздіть на кордон в обід або увечері.
Прикордонники прогнозують, що найближчим часом пасажиро-транспортний потік через держкордон України продовжуватиме зростати. Адже на свята зросте кількість туристів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 18:44
зі статті не ясно, черги у яку сторону? черги туристів? значить швидше всього з Європи в Україну бо іноземні посольства в основному бідному українцю відмовляють в наданні візи. тому в основному в"їжджають європейці, віза для яких скасована.
Юка Показати IP 14 Грудня 2009 09:53
До OrestN: чому ж не ясно - ясно, у статті сказано на українсько-польських пунктах пропуску, а не на польсько-українських. Значить з України мають намір "втекти" мешканці на новорічні свята
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 14:43
хоча логічно мали б бути черги в Україну - заробітчани на свята з"їзджатимуться!
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 14:58
ДО ЮКА.: Я б теж не проти втекти кудись де тепло і сонячно :) Дивно, що українці в кризу ще й на відпочинок тратяться. Хоча хто раніше на цьому не економив, той не відмовляє у цьому собі і нині.
seal Показати IP 14 Грудня 2009 18:40
До Тані. Відпочинок - то святе. На нього ніколи коштів не шкода. А щодо черг на кордоні - так це свого роду вже традиція, яка повторюється перед новорічними та різдвяними святами щороку. Народ їде затарюватись. Адже, на відміну від нас, у тій же Польщі на передсвяткових розпродажах ціни значно нижчають, а не навпаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus