USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прикордонники «виловили» контрабандні білоруські цигарки

12 Липня 2012 11:13
Двох поляків та одного українця затримали правоохоронці за контрабанду білоруських цигарок.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Сліди кількох осіб поблизу кордону на береговій відмілині річки Західний Буг побачили вчора прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону.

Організувавши пошук порушників, охоронці кордону знайшли спущений гумовий човен, проте все вказувало на те, що його нещодавно використовували. Поблизу нього виявили й 5 ящиків білоруських цигарок.

За підозрою у контрабанді прикордонники затримали українця, який був неподалік. Також польські прикордонники, зі свого боку, затримали Поляка, який легковим авто від кордону віз декілька ящиків таких же цигарок.

Неприємностями завершився вчорашній день ще для одного поляка. Він повертався додому через пункт пропуску «Ягодин» автомобілем Volkswagen Golf. При огляді автівки прикордонники та працівники митниці знайшли 2,2 тисячі пачок цигарок «NZ» з білоруськими акцизами.

Чоловік приховав їх в робочих колесах, задньому сидінні та за обшивкою салону. Тож, крім вилучених цигарок, поляк втратив і автівку, як засіб незаконного перевезення товару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus