USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прикордонники знайшли цигарки, які замерзли у водах Західного Бугу

16 Грудня 2010 12:41
Контрабандні цигарки, які, імовірно, «загубили» контрабандисти, виявили співробітники Луцького прикордонного загону 15 грудня замерзлими у водах Західного Бугу.
Патруль відділу «Висоцьк» помітив підозрілі замети недалеко від берега. Як з’ясувалося, снігом присипало 3 обмотані поліетиленом короби із цигарками, які скував лід. Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Жодних слідів порушників поряд не знайшли. Прикордонники припускають, що знайдені тютюнові вироби «загубили» контрабандисти, яких минулого тижня затримали вище по течії.
Тоді українські прикордонники упіймали громадянина україни з двома ящиками цигарок. За інформацією Луцького прикордонного загону, на суміжній стороні співробітники Прикордонної варти Польщі затримали трьох громадян Польщі із чотирма ящиками тютюнових виробів.
Довідково:
За 11 місяців цього року співробітники Державної прикордонної служби України затримали понад 4 мільйони пачок цигарок. З них майже чверть – на кордоні з Польщею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мандрівник Показати IP 16 Грудня 2010 16:07
Цікаво куди дівають ці конфісковані цигарки?
SET Показати IP 17 Грудня 2010 08:09
Самі прикордонники везуть на Польщу )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus