USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прикордонниця з Волині, яка вбила своє немовля, – під домашнім арештом

13 Лютого 2020 14:30
Волинській прикордонниці, яка разом з сестрою вбила своє новонароджене дитя, обрали запобіжний захід домашній арешт.

Таку ухвалу виніс суд, – інформує сайт Володимира-Волинського «Княжий Град».

"Підозрювана в судовому засіданні просила обрати їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за місцем її реєстрації«, – йдеться в ухвалі суду.


Прикордонниця та її сестра, яка проходить у справі як співучасниця умисного вбивства дитини, будуть під домашнім арештом до 24:00 години 24 березня.

Нагадаємо, уродженка села Чорників, Володимир-Волинського району, яка працювала інспектором прикордонної служби, через страх суспільного осуду, домовилася з сестрою зберігати у таємниці її вагітність. У них з’явилася ідея після фізіологічних пологів, заподіяти новонародженій дитині смерть, щоб приховати факт народження малюка.

Після «пологів» у туалеті на вулиці породілля завдала дитині удар по лівій тім`яно-скроневій ділянці голови, внаслідок чого у малюка стався крововилив.

Сетра прикордонниці, загорнула живу, доношену, новонароджену дитину в поліетиленовий пакет чорного кольору і коврик та закопала на сусідній земельній ділянці, внаслідок чого дитина померла.

У разі доведення вини, підозрюваним – породіллі та її сестрі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Справу розслідує Третій слідчий відділ слідчого управління Державного бюро розслідувань та військова прокуратура Західного регіону України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
**** Показати IP 13 Лютого 2020 16:00
А в ухвалі зовсім інший зміст,неправдива інформація?
**** Показати IP 13 Лютого 2020 16:01
А в ухвалі зовсім інший зміст,неправдива інформація?
Кв Показати IP 13 Лютого 2020 18:18
Вони з Устилуга, а не з Чорникова. Живуть недалеко від мене п*твори.
Анонім Показати IP 13 Лютого 2020 20:11
Довічне серйозно ? Зайцева 6 захерачила і 8 років а то дибидьне своє забило

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus