USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прикриваючись мандатом, Лапін зводить рахунки, - дружина Ігоря Рицка

23 Серпня 2017 16:37
Прикриваючись депутатським мандатом та впливом на правоохоронні органи, Ігор Лапін намагається звести рахунки з екс-заступником командира батальйону «Айдар» Ігорем Рицком.

Про це написала дружина айдарівця Жанна Рицко у Фейсбук.

Зауважимо, свого часу Ігор Рицко оприлюднив інформацію про те, що Лапін до отриманні мандату заробляв на підкупі суддів, контрабанді спирту та сигарет, легалізації авто, оборудках із лісом та бурштином. Крім того, зі слів Рицка, на нардепа Лапіна, який грабував будинки, викрадав автомобілі з охоплених війною міст навіть є кримінальна справа у Северодонецьку.

«Сьогодні, 23 серпня, о 06.15 ранку до нашого будинку прибули працівники поліції для проведення обшуку в нашому помешканні. До працівників поліції вийшов мій чоловік та спілкувався. Опісля розпочався огляд будинку. Чоловік, за вимогою спецпризначенців, пред'явив для огляду вогнепальну та мисливську зброю та всі відповідні документи на право володіння нею. Далі почалось вилучення мобільних телефонів та комп’ютерної техніки, мотивуючи тим, що на них зберігаються файли причетні до звинувачення нардепа Лапіна», - йдеться у публікації пані Жанни.

«Ознайомившись із постановою, навіть я зрозуміла, що Лапін зводить особисті рахунки з моїм чоловіком, прикриваючись депутатським мандатом та вагомим впливом на правоохоронні органи», - пише жінка.

Жанна Рицко додала, що інформація видання «ВАР» про те, що нібито Ігор Рицко причетний до ГФ «Варта порядку» - не відповідає дійсності.

«Можу сказати відверто як дружина. Мій чоловік не є членом жодного громадського формування та громадських організацій. Це йому заборонено як військовослужбовцю та офіцеру Збройних сил.

Дайте будь-ласка відповідь на запитання - людина відвоювала 2,5 роки за Незалежність України, а на подяку - звинувачення за правду від влади???» - обурюється наостанок жінка.

Як повідомлялося, підставою для обшуків в будинку екс-заступника командира батальйону «Айдар» Ігоря Рицка стала заява нардепа Ігоря Лапіна за, буцімто, розголошення персональних даних. Хоча насправді причиною, на думку Рицка, є правда про військові злочини та випадкове вбивство 13 бійців свого батальйону за наказом самого ж Лапіна.

З власних джерел ІА Волинські Новини стало відомо, що атовцю Ігорю Рицку інкримінують розкриття конфіденційної інформації. Зокрема, йдеться про публікації, у яких Рицко вказав перелік придбаних Лапіним квартир з адресами та його численні дороговартісті автомобілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus