USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Примхи керівництва: чому п’ята частина українців не ходить на обіди

16 Липня 2013 09:40
Через примхи керівництва 17% українців зізналися, що на роботі не ходять на обід, а 17% офісних працівників витрачають на обідню перерву менше півгодини.
Про це свідчать результати дослідження кадрового порталу hh.ua, пише ТСН.

Крім того, кожен п'ятий українець у робочий час не має можливості підкріпитися і перевести дух через шефа. Серед причин, чому українці так старанно працюють, - термінові справи (48%), занадто великий обсяг роботи (40%), а також ранній відхід додому (6%). При цьому найчастіше не ходять на обід топ-менеджери.

Варто зазначити, що в Києві і в містах Південної Європи вводять сієсту - з 13 до 17 годин. Проте вона доступна лише тим, хто працює на вулиці - будівельникам, дорожнім працівникам і працівникам шино монтажу.

Експерти заявляють, що фірми і без влади вже відкоригували час роботи. «Приватні фірми, які будують котеджі, вже давно ввели сієсту. Там робота починається о 5 годині ранку і триває до 12. Потім робітники сплять, купаються в річці, обідають. І знову приступають до роботи в 18 годин», - повідомила керівник дослідницького центру компанії HeadHunter Уляна Ходорівська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці із вищою освітою беруться за сезонні роботи, щоб заробити хоч якусь копійку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Панянка Показати IP 16 Липня 2013 10:09
А у нас працівкики знають, що нехахищені ось і мусять працювати інколи без обідів і без вихідних. І начальники можуть "заохочувати": "Незамінних працівників немає".
Лодатко Показати IP 16 Липня 2013 10:16
Ой не знаю, чому стільки працюючих кожний день топчуться на базарах замість обіду. А коли ж їсти? Залишається лише два рази на день, вранці і ввечері.От така українська реалія. Навіщо нам ще якась сієста.
наша Показати IP 16 Липня 2013 10:44
на роботі спочатку зроби все що хоче керівництво а тоді їж скільки влізе. тому і виходить шо їмо з ранку і вечері . на роботі не люблять коли обідають. там треба робити і ше раз робити бо за це платять гроші хоч і 1000 грн. щоб сім"ю кормити за такі гроші і їсти не хочеться
Я Показати IP 16 Липня 2013 16:47
Часто обідня перерва йде на те, щоб вирішити якісь особисті справи, збігати на той же базар. А ще не так давно в ВН вже обговорювалась тема, що зарплати не такі вже й великі, а ціни в барах, яких як грибів після дощу на кожному кроці, дикі, а таких закладів, як "Брама" на Київському майдані та в Вопаці на Театральному мало..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus