USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Притула з «Вар’ятами» їде у Луцьк

30 Березня 2015 11:45
Сергій Притула «Тернопільський Сірий» разом зі своїми «хлопаками», як він сам їх називає, виступить у Луцьку 1-го квітня о 20:00 в «Show Basilic».

Концерт команди «Вар'яти ШОУ» «День сміху» приурочать до однойменного свята.

Як зазначають самі виконавці, їхня програма позбавлена російської мови та нецензурної лексики. У ній практично немає жартів на політичну тематику та «нижче пояса».

Водночас, це не завадило хлопцям записати відео «Найкультурніша каверверсія хіта «Путін ла ла ла», яке зібрало понад 100 тисяч переглядів на Youtube.



Детальніше про кожного з учасників першого україномовного гумор-шоу «Вар’яти» – нижче:

Сергій Притула «Тернопільський Сірий»

Молодий козак та вже дуже старий гуморист. Всім каже, шо він зі Збаража, хоча родом з провінції Ля Боль (Франція), знає все про всіх та нічого про себе. Любить дивитися з сином виступи циркових еквілібристів – це нагадує їм Жогла в пеклі. Робить вигляд, що він єдиний, хто любить Україну по-справжньому, тому, коли бачить фото Олега Скрипки, – шипить і скрегоче зубами. Чудово співає. Був півфіналістом шоу «Вулиця Кармелюка в місті Збараж має талант».

Володимир Жогло «Жошка»

В минулому – учасник гурту «KAZAKY», в майбутньому – учасник шоу-балету Мадонни. Якби не густа борода, йому б поступались місцем у маршрутках, як і решті вагітним жінкам... Любить пиво і дівчат, причому в будь-якій послідовності. Добрий... Через це перед Різдвом і Пасхою ховається від решти Вар'ятів, які вже давно хочуть перевірити, наскільки ж він добрий.

Володимир Ковцун «Владзьо»

Король монологів і королева діалогів. У вільний від «Вар'яти Шоу» час ставить людям дахи, і то так, що після того в них їде «криша». Досконало володіє німецькою мовою, яку вивчив, переглядаючи німецьке порно. В рідному селі всі жінки і дівчата його не люблять, але поважають, бо не гарно не поважати батька своїх дітей. На «Ти» з Притулою, Кучмою і Папою Римським!

Юра Бадзян

Колись працював вчителем фізкультури, тому, за старою звичкою, перед концертами шикує всіх вар'ятів, кидає їм м’яч, а сам йде шукати трудовика. Якщо не знаходить – читає новини, які придумує на ходу. Любить відпочивати в компанії Тильного і Жогла, на фоні яких почуває себе струнким та підтягнутим.

Віталік Тильний

Найхитріший вар’ят! Ніколи не бере собі дурного до голови. А от до живота – залюбки! Часто відвідує спортзали, після чого їх закривають на ремонт. Розривається між читанням новин з Бадзяном та акторством у дуеті з Владзьом. В результаті, найсмішнішими його виступами є демонстрація зарплати тещі.

Остап Орестович Ярка «Тяпа»

Людина, без якої все наше шоу – «г…на варте». Народився разом з колонкою на 400 Кіловат і до 12 років називав її сестрою. В першу шлюбну ніч кохався з дружиною доти, доки не прибрав «низи» і поки не перестало фонити. У вільний від шоу час дивиться німі фільми і плаче.

Щоб потрапити на шоу і самому подивитися на хлопців та їхні жарти, замовляйте столи за телефонами: 067 119 11 99 ; 066 888 56 65.

Вартість квитків: нижній зал – 180 гривень; верхній – 100 гривень.

Нагадаємо, що хлопці відвідають Луцьк вже не вперше.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Укроп Показати IP 30 Березня 2015 12:04
сильно весело стало?
Андрій Показати IP 30 Березня 2015 12:13
Хто піде на них то точно Вар"яти
Жителька Волині Показати IP 30 Березня 2015 12:18
Рекламу хоч би якось позначили зіркою чи щось в тому дусі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus