USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ПриватБанк відкрив вільний продаж квитків на новорічні свята

18 Листопада 2014 09:05
ПриватБанк відкрив продаж залізничних квитків на найпопулярніші напрямки у новорічні свята - Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, а також в Одесу і за кордон. Як повідомили в банку, сьогодні вибрати і придбати квиток можна в одній з 15 000 залізничних кас у відділеннях і терміналах самообслуговування Приватбанку, а також в Інтернет-касі bilet.pb.ua і онлайн банку Приват24.

"Зазвичай квитки на популярні напрямки на свята швидко розходяться і покупка через ПриватБанк - це зручна можливість для всіх клієнтів заздалегідь спланувати поїздку, - каже керівник напрямку "Платежі та перекази" ПриватБанку Михайло Рогальський. - На відміну від вокзальних кас, ми даємо можливість купити квиток цiлодобово без черг, вибрати зручний вагон і місце в поїзді, забезпечуємо підтримку клієнтів до посадки в вагон".

Продаж квитків на "новорічні" напрями стартував з 17 листопада через 12 00 терміналів самообслуговування банку і 2 500 відділень Приватбанку по всій Україні. Також купити квиток на поїзд в будь-який час доби можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua і Приват24 в режимі "одного кліка, оплачуючи квитки пластиковими картами будь-яких українських банків. Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом, куплений в банку, дає право проїзду в поїзді без обміну на "паперові" квитки.

У касах ПриватБанку купити електронні квитки на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин, як на відео. Крім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко і зручно купити квитки на автобус і літак в будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Зауважимо, з початку 2014 року ПриватБанк продав понад 840 тисяч електронних квитків на транспорт, зокрема 600 тисяч залізничних квитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Владимир Показати IP 19 Листопада 2014 00:04
И комиссия 40 грн. за билет.Банк о комиссии молчит

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus