USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанам на зимові свята може не вистачити ліків

23 Грудня 2014 11:26
На різдвяні вихідні окремі медичні заклади Луцька ризикують залишитись без ліків.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 23 грудня, повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Він зауважив, що запасу закуплених ліків на вихідні дні під час зимових свят категорично не вистачає. Зокрема, найбільш критична ситуація у Луцькій міській клінічній лікарні та у Луцькому клінічному пологовому будинку.

Зі слів посадовця, головні лікарі медичних установ не можуть закупити ліки в зв’язку з фінансовою ситуацією на ринку медикаментів. Також він зазначив, що нині існують серйозні проблеми з проведенням тендерів на 2015 рік. Тож, перший заступник звернувся до начальника управління здоров’я Луцької міської ради Федора Кошеля, аби той подбав, щоб не було проблем з надання медичних послуг у лікувальних установах міста.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що за станом на 23 грудня 800 ліжок у Луцькій міській клінічній лікарні - завантажені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Грудня 2014 11:47
"Скушай заячий помёт. Он ядреный, он проймет. Он на вкус хотя и крут, и с него, бывает, мрут, но зато, кто выживает - те до старости живут!" (c)
жжж Показати IP 23 Грудня 2014 12:26
Слухайте, для чого ця "три*дьож"?! Такого хабарництва, як в пологовому будинку ще пошукати - навіть, якщо одна жінка дасть 100 доларів, то в кишені лікаря щодня є 2000 гривень. А жінок там скільки в день?! От хай і закупляють ліки. Безкоштовно там ніхто не родить і про це ВСІ ЗНАЮТЬ.....
лена власюк Показати IP 23 Грудня 2014 13:16
ужас!!деньги берут всегда там а сейас еще пугают чтобы больше платитили?!
лучанка Показати IP 23 Грудня 2014 17:33
Це що, передсвятковий розіграш... Назвіть хоч одну лікарню Луцька де хворому пацієнту або породіллі лікарня дає закуплені за державний кошт медикаменти. Переступив поріг лікувального закладу і починаються побори, в переліках враховано все від туалетного паперу до всіх лікарських засобів та медикаментів. Такси скільки потрібно покласти гривень в кишені від санітарок до лікарів передаються в усній формі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus