USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Приватизація на Волині: на продаж виставили майно вартістю майже мільйон

6 Січня 2021 08:00
Фонд держмайна виставив на приватизацію будівлю в Ківерцях, площею 346,9 м2, яка належить Головному управлінню статистики.

Про це йдеться в інформаційному бюлетені Фонду держмайна.

Будівлю, яка була побудована у 1960 році, оцінили в 890 021 грн. Саме таку стартову ціну встановили для аукціону. Розташований цей об’єкт в центрі міста – навпроти ЦНАПу, поруч розташовані будівлі управління поліції та прокуратури району.

В описі майна йдеться, що фундамент будівлі – стрічковий бетонний, стіни дерев’яні, обкладені цеглою, перегородки дерев’яні, утеплені, покрівля шиферна. Мансардний поверх будівлі тривалий час не експлуатується, відсутня система опалення, дерев’яне перекриття між першим поверхом і мансардою перебуває у незадовільному стані, елементи тримальної системи схилового даху знаходяться в задовільному стані. З інженерного обладнання в адміністративній будівлі наявні водопровід, каналізація, електроенергія, опалюється газовим котлом.

Будівля розташована на земельній ділянці, площею 0,1086га, яку надали в постійне користування Головному управлінню статистики у Волинській області. Аукціон призначений на 20 січня 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus