USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Привітати Луцьк із Днем народження листівкою зможуть усі охочі

21 Серпня 2008 12:54
 
Асоціація захисту прав молоді Волині 23 серпня планує провести святковий захід до Дня міста і запровадити в Луцьку нову традицію – створення найбільшої вітальної листівки «Моєму Луцьку – 923». Про це 21 серпня інформують «Волинські Новини».
Концепція заходу зумовлена давнім звичаєм дарування вітальних листівок на дні народження. Тож ініціатори пропонують лучанам та гостям міста висловити свої побажання місту під час святкування 923-ліття на загальній листівці.
Акція, переконані її організатори, допоможе привернути увагу мешканців міста до його проблем, а також сприятиме формуванню місцевого патріотизму й почуття приналежності до єдиної міської громади
Отож, 23 серпня на Театральному майдані Луцька із 12:00 до 16:00 усі охочі зможуть підійти до 6-ти стендів і взяти там папір. Волонтери у футболках із написом «Моєму Луцьку – 923» (3 хлопці і 3 дівчини) запрошуватимуть перехожих записати свої привітання обласному центру Волині. За це кожен отримає міні-подарунок із написом «Моєму Луцьку – 923» (дорослі – наліпку, діти – кульку).
Папір із привітанням склеять та згорнуть у рулон, який і передадуть представникам міської влади. Довжину вітальної листівки виміряють.
 
Із найкращими побажаннями організатори заходу ознайомлять городян через електронні ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Серпня 2008 13:32
Хороша кругла дата - 923 :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus