USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Привітнівський будинок культури отримає звукоапаратуру від спонсорів?

4 Вересня 2008 15:10
На закупівлю звукопідсилюючої апаратури, що потрібна для проведення урочистих подій та свят у будинку культури села Привітне Локачинського району, меценати найближчим часом виділять кошти. Про це 4 вересня під час особистого прийому громадян, сказав перший заступник голови Волинської  Віталій Заремба, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Проблема з облаштування Привітнівського будинку культури необхідними приладами триває понад вісім років. Як розповів художній керівник установи, оновлення технічної бази не відбувалося уже понад 20 років. І, зазвичай, приходиться орендувати апаратуру у музикантів, або зичити у сусідніх селах.
Загальна сума коштів, яка потрібна на закупівлю апаратури сягає понад чотири тисячі гривень. На рівні районну цю справу вирішити не вдається.
Як зазначив пан Заремба, державних коштів на вирішення цієї проблеми немає. Компроміс у цій ситуації – залучення спонсорської допомоги. Тому посадовець пообіцяв знайти її відразу, як тільки йому нададуть відповідні документи із зазначеним кошторисом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus