USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Привласнив понад мільйон бюджетних коштів: слідчі оголосили про підозру керівнику волинського підприємства

24 Травня 2022 10:28
Слідчі Головного управління Нацполіції у Волинській області спільно із працівниками Служби безпеки України в області за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили незаконну діяльність директора товариства з обмеженою відповідальністю, який скоїв службове підроблення та заволодів бюджетними коштами на понад мільйон гривень.

Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Досудовим слідством у справі встановлено, що директор підприємства уклав договір щодо будівництва навчального закладу в одному з районів області.

Під час виконання робіт за договором підряду фігурант підписав акти приймання виконаних будівельних робіт із завідомо неправдивими відомостями щодо обсягів виконаних робіт, а також використаних будівельних матеріалів та виробів. Таким чином директор підприємства завдав збитків державі в особливо великих розмірах на суму 1 066 334 гривні.

Читати ще: Директора волинського підприємства підозрюють у привласненні понад мільйона гривень

За цим фактом слідчі оголосили йому про підозру у скоєних злочинах, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Тепер посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи провадити певну діяльність терміном до трьох років та з конфіскацією майна.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Блін Показати IP 24 Травня 2022 10:54
"Тепер посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років" ШУТКА ЮМОРА, хоча не було б так смішно, як страшно.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus