USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Частина Луцька тимчасово залишилась без теплопочастачання

1 Січня 2016 10:08
Через витік на мережі без теплопостачання тимчасово залишається частина Привокзального мікрорайону. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Сьогодні вранці стався витік на мережі від котельні, яка розміщена на вулиці Арцеулова. У зв’язку з цим було припинено теплопостачання до частини багатоквартирних житлових будинків Привокзального мікрорайону. Нині аварійно-ремонтні бригади ДКП «Луцьктепло» працюють над ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації. Теплопостачання у помешкання лучан буде відновлено протягом сьогоднішнього дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Степан Показати IP 1 Січня 2016 10:50
Мабуть теж блокада. Все це кляті мо--лі наробили.
Ас до Степан Показати IP 1 Січня 2016 13:18
Потрібно взагалі відрізати нехай мерзнуть і економлять...моржують,особливо маленькі діти про це мріють і морозиво роздають щоб жару вгамувати
Павло Показати IP 1 Січня 2016 12:30
Вчора на вулиці Грабовського теж був витік на мережі. Теплопостачання припинили на кілька годин.
Тарас Чурило до Павло Показати IP 2 Січня 2016 16:46
Звертайтесь до нового-старого мера. мер святкує поки діти на Грабовського мерзнуть
хм Показати IP 1 Січня 2016 13:57
Вчора по вул. . Щусева, Маземи теж не було пів дня тепла, не дивлячись на те,що на вулиці мінус 10. А ще як спеціально сміття не вивезли з Мазепи 8.А сьогодні приїхали і пів контейнера забрали, а половину залишили, і те що люди понакидали на землю, бо не було куди кидати теж залишили. От так у нас працює кумунальна служба. це мвбуть спеціальна диверсія для Романюка. Проведіть розслідування Микола Ярославович . Стидоба. В новий рік пішли з купою сміття.
Qmak Показати IP 1 Січня 2016 16:06
Мешканці будинків, які не заплатили підприємству Луцьктепло не один десяток мільйонів гривень, за надані послуги , вині у частковому припинені подачі тепла в зимовий період. Якщо у нас є такі люди, нам не треба ворогів!
Ірина Таран Показати IP 2 Січня 2016 16:48
Якби Луцьктепло не було збитковим і належним чином підготувалось до опалювального сезону, то зараз би таких проблем не було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus