USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У котельні на Даньшина в Луцьку виявили витік: 8 будинків залишаться без опалення та гарячої води

6 Листопада 2020 21:05
У зв’язку із виявленням витоку від котельні на вул. Даньшина без послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання залишилися 8 будинків, а саме: вул. Даньшина, 1, 16, вул. Потебні, 52-а, 52-в, 58, 58-а, вул. Гнідавська, 40, вул. Черняховського, 1. Виконання робіт із заміни аварійних трубопроводів розпочнеться в понеділок, 9 листопада.

Про це інформує ДКП «Луцьктепло».

Без опалення також залишаються 3 будинки в центрі міста – вул. Лесі Українки, 23, вул. Сенаторки Левчанівської, 1, 5. Продовження робіт із відновлення аварійної ділянки трубопроводу заплановано на завтра, 7 листопада. Ускладнює процес виконання робіт наявність інших інженерних комунікацій, а також знаходження витоку під проїжджою частиною.

Також на завтра заплановано виконання робіт із ліквідації витоку на просп. Соборності, 14. На цей період тимчасово буде припинено надання послуги з централізованого опалення. Відновлення послуги – до кінця дня.

У суботу, 7 листопада, продовжаться роботи з виявлення місця витоку на просп. Відродження, де без послуги з постачання гарячої води залишаються будинки на просп. Відродження, 51, 53, 55, просп. Соборності, 1. Утруднення при виконанні робіт пов’язані зі знаходженням витоку поблизу проїжджої частини або під нею. У разі успішного завершення робіт із виявлення місця витоку – буде здійснена спроба з відновлення послуги того ж дня. Якщо ж місце витоку буде виявлено під проїжджою частиною, виконання робіт продовжиться в понеділок, 9 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Руслік Показати IP 6 Листопада 2020 22:11
Виставляти тисячні рахунки за теплопостачання і щорічно латати ті труби перед сезоном - в цьому вся Україна!
123 до Руслік Показати IP 7 Листопада 2020 09:24
Я коли перший раз поїхав у Польщею будучи студентом, запитав чи вимикають у них воду на літо, на мене глянули як на печерну людину...
Василь до 123 Показати IP 7 Листопада 2020 11:52
При централізованому опаленні в країнах Східної Європи та Прибалтиці теплоносій на будинки подається постійно і літом,так як гаряча вода готується в будинку за допомогою теплообмінника.Така система працює і в Луцьку .принаймі в одному будинку в районі ЛПЗ та на Київській площі.Невідомо,як в цих будинках регулюється нагрів гарячої води,а ось в Ризі і Вільнюсі нагрів води і стан опалення рег. автоматикою через двохходовий клапан із застосуванням теплообмінників.Але така система прибл. в 2 рази дорожча за залежне АІТП .
1777 Показати IP 7 Листопада 2020 13:33
дуже дякую!!!! просиділи понад 2 тижня без опалення і от знову

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus