USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Приємні враження й нелегка перемога: чемпіонат Волині з настільного тенісу

14 Січня 2015 13:13
Понад сімдесят кращих тенісистів західного регіону України взяли участь у змаганнях, що відбулися у Ковелі.

Так, 10-11 січня в спортивному залі КДЮСШ відбувся ІІ тур відкритого клубного чемпіонату Волинської області з настільного тенісу. Про це повідомили у відділі фізичної культури та спорту виконавчому комітету Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь понад 70 учасників з 17-ти команд з Рівного, Кременця (Тернопільська область) та Волині, - повідомили у Ковельському міськвиконкомі.

На урочистому відкритті змагань з привітальними словами до спортсменів, тренерів, представників команд і глядачів звернувся заступник міського голови Ігор Прокопів, який відзначив, що в місті Ковелі створена одна з кращих в Україні сучасних баз для розвитку настільного тенісу. Саме це дозволило вперше прийняти змагання Відкритого клубного чемпіонату. Ігор Ярославович побажав спортсменам вдалого виступу, а глядачам і вболівальникам - отримати задоволення та приємні враження від цих змагань.

До слова були запрошені голова Федерації настільного тенісу Волині Валерій Панчук, головний суддя змагань, майстер спорту з настільного тенісу Євгеній Демчук, директор підприємства «Кромберг & Шуберт» Славомір Качмарик та директор КДЮСШ ім.. Є. Кондратовича Олена Клімашевська.

Ігри відбувалися за коловою системою в напруженій та цікавій боротьбі. Жодна з команд не хотіла поступатись. У групових змаганнях майже всі ігри закінчувались з мінімальною перевагою тієї чи іншої команди. Гравці продемонстрували високу спортивну майстерність та самовіддачу.

Згідно з підсумками змагань І місце здобула команда «Кромберг & Шуберт» міста Луцька, ІІ місце - команда з Рівного, ІІІ - ДЮСШ № 1 міста Луцька, ІV – місто Ківерці. Команда «Ковель-І» посіла п’яте місце, а друга команда ковельчан увійшла до десятки кращих.

«Дякуємо нашим спортсменам: Віктору Котову, Олегу Шевчуку, Ігорю Вацину, Андрію Крисаку, Ігорю Прокопіву, Віктору Мелищуку та Ігорю Бівінісу за участь у змаганнях та бажаємо успішних виступів у майбутньому. Суддівський комітет змагань щиро дякує виконавчому комітету Ковельської міської ради за організацію та підтримку в проведенні ІІ туру відкритого клубного чемпіонату Волинської області з настільного тенісу», - йдеться у повідомленні Ковельської міськради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Andrij Показати IP 14 Січня 2015 13:45
A Dmutro Vaxta de? vin jix ysix z apljyshenumu o4uma na kolina v syxy postavuv bu...de Dima?
Андрей Показати IP 15 Січня 2015 08:51
Больше о настольном теннисе на Волыни можно прочитать здесь: http://tabletennis.org.ua/category/sorewnowania-2/lutsk/
спорт Показати IP 15 Січня 2015 18:33
в дюсш №1 в Луцьку є настільний теніс? Де він там плаває?
теніс Показати IP 15 Січня 2015 21:58
в дюсш-1 тенісу немає, є в дюсш-2 м. Луцьк (дюсш-2 -1команда, 2, 3, 4команди), хто готував статю, треба с ФНТ Волині співпрацювати. А то даєте інформацію про 70 спортсменів зах регіону, ні це волиняни але найкращі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus