USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прийшов час завершити гру Путіна в Україні, - політолог

9 Квітня 2017 15:43
Нині у Заходу є реальна можливість поставити Росію на місце. Для цього потрібно різко посилити санкції у фінансовому секторі і, можливо, нарешті зменшити можливості Росії співпрацювати з глобальною фінансовою системою, відключивши Росію від банківської системи платежів SWIFT та перекрити для російського бізнесу контакти з західними партнерами.

Таку точку зору висловив політолог Віктор Каспрук, додавши, що Володимир Путін і російський політичний істеблішмент почне задумуватись над закінченням «української авантюри» лише тоді, коли вони дію санкцій відчують конкретно на собі, пише видання «Грушевського,5».

«Тому, чи не варто було б подумати над тим, щоб для початку арештувати маєтки та іншу нерухомість найближчих соратників Путіна на Заході? І причина для цього може бути дуже вагома – незрозуміле походження мільйонних коштів, за які усе це було придбано. Не кажучи вже про блокування рахунків путінських соратників у західних банках, більшість з яких давно вже відомі західним спецслужбам», - пише Каспрук у своїй статті для «Радіо Свободи».

Політолог зазначає, що російська «гра» з Україною невиправдано затягнулася.

«Але не можуть українці так довго залишатися в епіцентрі протистояння Москви з демократичним світом. Україна потребує допомоги, тому необхідно приймати швидкі і правильні рішення…», - наголосив політолог.

Додамо, нещодавно російський президент Володимир Путін зазначив, що конфлікт Росії й України може призвести до світових конфліктів і глобальних катастроф. З його слів, в США є думки, що чим гірше відносини між Україною і Росією, тим краще для них.

«Це послаблює Росію, не дає ходу якимось інтеграційним процесам, які посилили б Росію, в тому числі, у сфері економіки. Нехай РФ длубається в своїх прикордонних справах зі своїми сусідами і не лізе в міжнародні питання», - сказав він.

Путін заявив, що цей підхід може призвести до глобальних катастроф. «Якщо ми будемо намагатися будь-якими засобами, зокрема такими небезпечними як регіональні конфлікти, когось стримувати, то це може призвести до глобальних катастроф і глобальних конфліктів», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 9 Квітня 2017 15:46
Вам ще ненадоiло за 3 роки всяку х...рьню писати
Лучанка до Анонім Показати IP 9 Квітня 2017 18:27
Більше немає чого цікавого і корисного свого повідомити, то збирают по всесвітньому "смітнику" різний нікому не цікавий непотріб!! Пишіть хоть святкові рецепти!
Реаліст Показати IP 9 Квітня 2017 18:41
Політологів розвелось,як собак нерізаних,як і «вишів»,що їх готують.Яка реальна користь від його писанини????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus