USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначений з Рівненщини: що відомо про нового очільника поліції Луцького району

17 Серпня 2020 23:12
13 серпня 2020 року в приміщенні Луцького районного відділення поліції Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області відбулось представлення нового керівника відділення поліції - Євтушика Михайла Миколайовича. На заході був присутній перший заступник голови Луцької райдержадміністрації Олександр Озінович.

Про це йдеться на сайті Луцької РДА.

Олександр Михайлович побажав новопризначеному керівнику успіхів у роботі, ефективної подальшої співпраці з громадськістю, органами влади, колегами.

Довідково: Михайло Євтушик 1979 року народження, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1999 році рядовим міліціонером. Службу проходив на посадах начальника відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Ковельського міського відділу УМВС у Волинській області та першого заступника начальника відділу-начальника кримінальної міліції Турійського районного відділу УМВС у Волинській області.

До призначення в Луцький район працював на посаді начальника Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП у Рівненській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Поліщук Олександр Ми Показати IP 18 Серпня 2020 10:08
Знову почалась ротація кадрів керівників поліції.То з Житомирщини, то з Рівненщини, а то ще колись були молоді та не й дуже молоді, керівники з Донецької області та з Криму.
123 до Поліщук Олександр Ми Показати IP 18 Серпня 2020 17:19
Фіговий ти знаток. Це ковельський мент, який зростає в кар'єрі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus